top of page
  • Yazarın fotoğrafıAlin Çağlayan

NEDİR BU AURA?

Canlı ya da cansız her varlığın etrafını kaplayan bir elektromanyetik alan vardır, bu alana Aura adı verilir ve farklı rekleri vardır. İnsanlarda bu renkler psikolojik duygu durumlarına göre renk ,boyut ve şekil değişikliği göstermektedir.




Aura ile ilgili detaylara, örneklendirmelere, yaşanmış olaylara, renklerin anlamları-kişilik etkilerine bu kitaptan ulaşabilirsiniz. Yıllardır ilgili olduğum aura konusunda beni şaşırtan pek çok bilgi eminim ki sizi de şaşırtıcak!!




Bazı insanlarla daha kısa süreli tanımamıza rağmen ya "içim çok ısındı" ya da hiç tanımadan "ya hiç sevmedim" diyebiliyoruz. Ya da bir insan sizden uzakta durmasına rağmen sadece size bakmasıyla onu yakınınızda rahatsız edici bir şekildde hissettiniz mi? Ya da tam tersi uzaktan selamlaştığınız birisi sanki size çok yakınmış hissi yarattı mı? İşte bunların hepsi Aura'dan kaynaklı.


İnsanların auraları kimi zaman sömürücü kimi yazansa olumlu yayılan bir şekilde oluyor. İşte karşı tarafın aurası bazen size bunu pozitif bazen de negatif yansıtmaktadır. Peki bundan korunmak için ne yapılmalı? Ya da auranızı olumlu ve iyi bir enerji akışına çevirmek için ne yapılmalı? Düşük aura ve yüksek auralı olmanın belirtileri nelerdir? Kahvelerinizi yudumlayın, aşağıya iniyoruz.


Auranızın düşük enerjide olması;

. Çevresiniz tarafından negatif algılanmak

. Durgun olmak

. Sebepsiz sevgi eksiklikleri ve boşluk

. Artarda gelen şanssızlık düşünceleri

. Sebepsiz mutsuzluk hissi


PEKİ AURAYI NASIL GÜÇLENDİREBİLİRİZ?


- Günlük olarak en az 15dk meditasyon yapmalısınız.

- Normal öğününüzden daha az yemelisiniz, yediğiniz zaman da dikkat etmelisiniz. 

- Enerjinizi düşerecek negatif ortamlardan ve durumlardan uzak durmalısınız.

- Sürekli pozitif düşünmelisiniz, negatif olan herşeyi hayatınızdan çıkarmalısınız.


"ASLINDA BU KADAR BASİT. DENEYİN VE HAYATINIZIDEĞİŞTİRİN."


28 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


Blog: Blog2
bottom of page