top of page
  • Yazarın fotoğrafıAlin Çağlayan

O2 HİÇ BU KADAR EĞLENCELİ OLMADI!

Hepimiz biliyoruz ki; Kıbrıs Akdeniz’in en büyük üçüncü adası. Üzerinde onlarca medeniyet yaşayan bu küçük ada hala tarihin izlerini taşıyan bir turizm merkezidir. Uzunca sahilleri, incecik altın kumları denizi ve gece hayatıyla yurtdışı tatillerini aratmıyor;

Sadece gece hayatıyla meşhur olduğnu düşündüğünüz Kıbrıs aslında extreme sporlar konusunda sizi tatmin edebilir. Kısacası birçok macera aktivitesi yapmak mümkün.

Kıbrıs doğal güzellikleri dolayısıyla birbirinde farklı spor dallarına ev sahipliği de yapmaktadır. Dalıştan yamaç paraşütüne, parasailing’den yelken sörfüne pek çok spor çeşidi mevcuttur. Hadi birlikte bakalım!


Kitesurfing



Kıbrıs'ta özellikle İskele bölgesinde tutkunlarını görebilirsiniz. Kitesurf deneyimi kazanmak için Heaven Surf House’da eğitimler alabilir ve bu heyecanı tadabilirsiniz.



Yamaç Paraşütü



Girne’de yapabileceğiniz paraşüt deneyimi gördüğünüz manzara sonrasında hayatınızın en güzel deneyimi olucak.




Scuba Diving



Denizin masmavi güzelliklerine şahit olun. Deneyimli eğitmenlerle yaptığınız dalış sizin Akdeniz'i keşfetmenizi sağlayacak.




Parasailing


Akdeniz’in ne kadar güzel olduğunu yukarıdan göründe anlayacaksınız. Kıyı ve gökyüzüne sizi bağlayan tek şeyin ip olduğunu farketmek sizi çok heyecanlandıracak.

6 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


Blog: Blog2
bottom of page